Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl
Welkom op het vernieuwde forum van de HarmServer, wanneer je problemen ervaart meld deze dan op onze discord.

Event Verstoppertje

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
aankondiging banner verstoppertje 1.png

Hou je van een uitdaging? Ben je op zoek naar wat spanning en avontuur? Dan is het event op de event server deze zondag iets voor jou! Verstoppertje spelen met de community is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, je vaardigheden te testen en natuurlijk om plezier te hebben.

Maar pas op, want als de zoeker jou vindt, ben je af! Zorg dus dat je slim en snel bent en de beste verstopplekken weet te vinden. Vergeet ook niet dat teamwork van groot belang is, want samen sta je sterker en kun je elkaar helpen om uit handen van de zoeker te blijven.

Ben je nog niet bekend met de spelregels van verstoppertje op de event server? Geen zorgen, alle uitleg wordt uitgebreid besproken in het 📯┋Events podcast channel in onze discord. Zo ben je goed voorbereid en weet je precies wat je te wachten staat.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan het event en join optijd zodat je gezellig samen met de community het spel kunt spelen. Wie weet word jij wel de beste verstoppertje-speler en ga je er met de overwinning vandoor. Wij kijken er alvast naar uit om je daar te zien!


Deelname mogelijkheden:
  • Java Editie
  • Pocket Editie

aankondiging banner verstoppertje 2.png
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan