Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Nieuws Verstoppertje in het donkere bos

HarmServer

Eigenaar
Verstoppertje aankondiging 07-09-2023 boven.png

🌲🔦 Avonturiers, verheug je! 🌲🔦

Het is tijd om de ontdekkingsreiziger in jezelf los te laten, want op donderdag 07-09-2023 om 20:00 uur, staat er een LEGENDARISCH verstoppertje event gepland bij de Harmserver, en ik, Thomas, nodig je uit om deel te nemen aan dit opwindende avontuur!

Stel je voor: Een betoverend dorpje genaamd: HarmVillage, verscholen in het diepe, mysterieuze bos. Een plek waar avonturiers hun hart kunnen ophalen met ONBEPERKTE VERSTOPPLEKKEN, geheime paden en de OPWINDING van het onbekende.

Maar er is één belangrijke regel: Neem je ZAKLAMP mee! In het donkere bos kan de spanning tot ongekende hoogten stijgen, en je zaklamp zal je trouwe metgezel zijn terwijl je door de schaduwen snelt, op zoek naar de perfecte verstopplek of naar de dappere zielen die zich hebben verstopt.

Dus, roep je vrienden, smeed bondgenootschappen en bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie! Laat je innerlijke avonturier de vrije loop terwijl je strijdt om de titel van DE BESTE VERSTOPPERTJE-KONING of -KONINGIN van het bos.

📅 Datum: Donderdag 07-09-2023
🕗 Tijd: 20:00 uur
📍 Locatie: Het betoverende dorpje HarmVillage
🎙️ Uitleg: Voor uitleg en Live verslag tijdens het event join het podcast channel.
🪵Java/PE: Beide is mogelijk voor deelname.

Dit wordt een avontuur dat je niet mag missen! Dus pak je zaklamp, je moed, en sluit je aan bij ons in het betoverende bos. Voor meer details en aanmelding, ga naar de Harmserver-website en maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in het hart van de wildernis. Laten we samen het bos veroveren en herinneringen creëren die een leven lang meegaan! 🌳🔦✨

Verstoppertje aankondiging 07-09-2023 onder.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan