Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Tnt run

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
TNT run boven.png

Zet je schrap, Minecrafters!

We hebben een spectaculair evenement voor jullie in petto op de Harmserver. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te strijden tegen andere spelers in de ultieme vaardigheidstest? Dan is het Tnt Run evenement iets voor jou!

Op zondag 30 april 2023 om 14:00 uur gaan we van start met het Tnt Run evenement. Dit is jouw kans om te laten zien wat je waard bent en je vaardigheden te testen in een arena vol TNT. Ren en spring over de explosieven terwijl je probeert niet te vallen, en blijf als laatste over om de ultieme overwinning te behalen.

Onze ervaren Event Creators zullen het evenement leiden en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Maar het is aan jou om je beste beentje voor te zetten en te laten zien wat je in huis hebt. Ontmoet nieuwe vrienden en maak jezelf bekend op de server als een echte Minecraft-legende.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan het Tnt Run evenement op 30 april en beleef een onvergetelijke ervaring. Zet je vaardigheden op de proef en bewijs dat jij de beste Minecraft-speler bent. Wij zien je graag op de Harmserver!

TNT run beneden.png
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan