Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event The voice of Harmserver

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
Banner boven.png

Beste zangers en zangeressen van Harmserver,

Het is met veel plezier dat wij de derde editie van The Voice of Harmserver aankondigen! Na het succes van de vorige edities, zijn we vastberaden om er opnieuw een onvergetelijke avond van te maken.

Ben jij de nieuwe Ed Sheeran of Ariana Grande? Of ken je iemand die zo'n geweldige stem heeft en niet kan wachten om te schitteren op het podium? Meld je dan aan voor The Voice of Harmserver en laat ons versteld staan van jouw zangtalent.

Of je nu solo zingt of liever in een groep, jong of oud bent, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze muzikale strijd. Laat ons jouw passie voor muziek zien en wie weet word jij wel de winnaar van deze editie!

De aanmeldingen zijn vanaf vandaag geopend. Klik op de aanmeld link en vul het formulier in om jezelf of jouw groep aan te melden voor The Voice of Harmserver. Vergeet niet om een korte video in te sturen waarin je jouw zangtalent laat horen.

Wij kunnen niet wachten om alle aanmeldingen te ontvangen en kijken uit naar een avond vol zang, plezier en gezelligheid. Zet hem op en wie weet tot snel!


Met muzikale groet,
Harmserver event team

Banner beneden.png
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan