Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Nieuws Stage lopen op de HarmServer

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
stage lopen editor.png

Ben jij een creatief talent met een passie voor vormgeving? Zoek je een stageplaats waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een mediavormgever, DTP'er of grafisch ontwerper? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als erkend leerbedrijf bieden wij stages aan voor MBO3, MBO4 en HBO-studenten die een opleiding volgen tot mediavormgever, DTP'er of grafisch ontwerper. Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en je talenten verder te ontwikkelen in een professionele en inspirerende omgeving.

We zoeken zelfstandige en gemotiveerde stagiairs die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen projecten te ontwikkelen en uit te voeren, terwijl je uiteraard ondersteund wordt door onze ervaren professionals. Samen streven we naar het beste resultaat!

Bij Harmserver staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Onze stageplaatsen zijn van hoog niveau en bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontplooien tot een toekomstige topvormgever. Het is handig om te weten dat we beschikken over een SBB-accreditatie, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor erkende leerbedrijven.

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een mediavormgever, DTP'er of grafisch ontwerper? Wil jij je creativiteit en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail naar info@harmserver.nl. Vertel ons wie je bent, waarom je bij ons stage wilt lopen, waar je op school zit en wie je begeleider vanuit school is. Voeg zeker jouw portfolio toe als je er een hebt. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op weg naar jouw droombaan!

achterkant.png
 

Branco

Senior Moderator
Hoe oud moet je zijn? 18+?
MBO3 studenten zijn over het algemeen tussen de 16 en 25 jaar dus als jij 16 bent is dat uiteraard ook helemaal prima. Mocht je interesse hebben stuur gerust een mailtje dan gaan we er verder naar kijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan