Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Nieuws Nieuwsbrief mei

HarmServer

Eigenaar
Nieuwsbrief boven.png

Daar zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief!! Wij zijn enorm verrast met het aantal weergaven op de laatste nieuwsbrief, namelijk 384!! Hopelijk worden dit er steeds meer en meer. We hebben er weer een te gekke nieuwsbrief van gemaakt deze maand!
Wat is er in deze nieuwsbrief te vinden

We hebben weer leuke onderwerpen bij elkaar verzameld voor deze nieuwsbrief.

Terugblik op de 24 uur livestream

We kijken terug op de 24 uur stream van Harm. Mooie highlights, leuke verhalen en meer…

Events

Aankomende maand komen er weer geweldige events aan, maar kijken ook zeker terug naar afgelopen events.
 • Terugblik op Prophunt
 • Harmula 3.0

Interview

Een speler geïnterviewd over de Harmserver en zijn speelervaring.

Updates en suggesties

Afgelopen tijd zijn er wat updates uitgevoerd, maar ook gekeken naar een aantal van jullie suggesties! Lees snel verder voor alle uitleg en informatie hierover.

Eiland in de spotlight

Er is een nieuwe zoektocht gestart naar een mooi en leuk eiland! Welke is het deze maand geworden?...

Statistieken

We kijken weer naar de statistieken en kijken of er vooruitgang is en een nieuwe uitdaging met jullie kunnen aangaan.

Sollicitatie bij Harmserver

Altijd al bij het Harmserver team willen horen? dat kan nu! Kijk hieronder waar we de meeste mensen bij zoeken.
Terugblik op de 24 uur livestream


WOW!!! Wat was dit ontzettend gaaf zeg! Harm was 24 uur lang aan het live streamen, en echt ongelofelijk hoe vet dit was. Samen kijken wij graag met jullie terug naar dit event met: Highlights, Staff-members die hierop terugkijken, Spelers die hierop terugkijken en een interview met Harm!...

Highlights

Niemand minder dan onze eigen YouTube-ster Harm en zijn fantastische editing team hebben een epische highlight video gemaakt van onze recente 24-uurs stream. Beleef alle hoogtepunten, grappige momenten en onvergetelijke scenes opnieuw!

Klik snel op de knop hieronder om de video te bekijken op Harm's main kanaal. Je wilt dit niet missen!Terugblik van Staff-member

Hieronder een terugblik van een staff-member, laten we kijken wat hij van de stream vonden!

Beste Harmserver spelers!
Ik ben Dwayne en (Twitch) Moderator bij Harm!

Mij werd gevraagd om een kleine evaluatie te geven over de stream en hoe wij dat nou als Staff aanpakken.
De 24 uurs stream zijn we lang mee bezig geweest, met veel achtergrond werk. Zo kwam tijdens de stream KitPVP uit. Staffleden hebben hun ideeën naar voren gebracht. Na veel discussiëren kwam hij toch eindelijk!
Binnen de stream hebben wij als Staff een aantal taken. Wij moesten zo goed mogelijk onze beschikbaarheid opgeven. Hierin moesten wij veel improviseren, om jullie het zo leuk mogelijk te maken!!
Binnen Twitch was het erg gezellig. Als Mod moet je goed opletten in de chat en sowieso ook de chat gezellig maken! Dit is aardig goed gelukt!
Daarnaast hebben Spelers ook tickets gemaakt en moesten hun geholpen worden in game. Dit waren vooral de Helpers hun taken. Als hun vragen hadden konden ze altijd bij ons terecht.

Wij hebben hierdoor een top dag gehad met veel plezier!
Hopelijk hadden jullie ook plezier op de Harmserver!!
- Sr. Mod oDwayntjee

Terugblik van speler

Hieronder een terugblik van een speler, laten we kijken wat hij van de stream vond!

Ik heb ongeveer 8 uur van de stream gekeken en vond het erg leuk! Je kon merken dat dit allemaal goed was voorbereid met veel leuke challenges en vragen. Ook vond ik het erg leuk dat er veel giveaways waren waardoor de spelers veel konden winnen en erg actief bleven. Ook over het kijk aantal/online spelers aantal valt niet te klagen, ik heb geen cijfers gezien maar volgens mij was dit weer een piek! Voor de rest waren er erg veel mensen om alles zo goed mogelijk te organiseren, zo waren er een aantal YouTubes bij zowel bij Harm zelf als in de game en kwam Teun op het einde nog even een kijkje nemen op de achtergrond van Harm. Ten slotte was er erg veel diversiteit, er is veel gedaan op de stream en een mooi eiland uit gekomen!

Voor nou zou ik zeggen, op naar het 5e jubileum voor een nog groter feest en nog meer vreugde!!
- MerijnZqnderPijn

Interview met Harm

Hallo allemaal!

Waauuwwww!!! De 24 uur stream, dit was echt insane. Ik heb wat vragen gekregen vanuit Jesse om voor jullie te beantwoorden. Wat mijn echte hoogtepunt was uit de stream was het moment dat ik net uit het ijsbad kwam en ik flink veel nieuwe energie kreeg. Het avond eten wat ik kreeg was ook een grote win, dit zorgde ook voor nieuwe energie. Maarja naast hoogtepunten zijn er ook dieptepunten. Dit was ongetwijfeld de laatste 6 uur was aangebroken, toen ging ik een soort boomhut bouwen waarbij ik ging hallicuneren omdat ik zo moe was. Ik was er toen ook best klaar mee en moest nog rond 4 uur volhouden terwijl ik graag wilde gaan slapen. Als ik moet kiezen voor de challenges welke ik het leukst vond in real life, vind ik het lastig. Ik vond het cake maken leuk, het lego setje in elkaar zetten was leuk, maar ook het huis bouwen was leuk. Ik kan niet kiezen, het was eigenlijk allemaal heel leuk joh! In game waren er niet veel challenges, maar dan toch het bouwen van de Casino. Of we bij het 5 jarig bestaan nog een 24 uur stream voorbij zien komen? Dit was best killing en een hele happening, dus dit zou niet zomaar ineens terugkomen. Wel wil ik vaker streamen, zoals 12 uur bijvoorbeeld. Er komt/staat een video online waarin ik de 24 uur in 24 minuten capture met alle highlights erin, dus zeker kijken allemaal!

Nogmaals bedankt iedereen die de stream hebben bekeken! Dit was echt te gek voor woorden en blijf zeker lekker spelen en grinden!

~ Harm | HetGameS


1715092958726.jpeg
Harm met de nieuwsbriefmakers Rafi, Neil & Jesse
Events

Ontdek wat er op komst is bij de HarmServer!

Na de teleurstelling van vorige keer door technische haperingen kijken we ook graag terug naar het vorige event: Prophunt! Maar kijken daarna naar de volgende events die gaan plaatsvinden.

Prophunt thumbnail boven.png

Hey iedereen! Thomas de event avonturier hier, en ik heb geweldig nieuws voor jullie! Op 19 mei hebben we een super tof prophunt event gehad op de HarmServer en oh boy, wat was dat een avontuur! Zet je schrap, want ik ga je alles vertellen!

Dus, we begonnen om 13:00 uur, helemaal klaar voor actie! Iedereen was super enthousiast en we sprongen meteen in de eerste ronde. Het duurde LANG! De zoekers hadden echt moeite om alle verstoppers te vinden. Maar hey, na wat tips en trucs lukte het ze toch, en uiteindelijk bleef er maar één persoon over: Sobir! Gefeliciteerd, Sobir, je hebt de eerste ronde gewonnen en een geweldige prijs voor op Skyblock gescoord: een Rhodos key!

Toen was het tijd voor ronde 2 en iedereen was nog steeds super hyped. Deze ronde ging wat sneller. De zoekers hadden duidelijk wat nieuwe tactieken bedacht en ze gingen er vol voor! Er waren zelfs mensen die besloten om niet stil te zitten, maar gewoon rond te rennen! Wat een lef, zeg! Uiteindelijk was het Yonkingneles die als laatste overbleef. Gefeliciteerd, Yonkingneles! Jij hebt ook een Rhodos key gewonnen voor op Skyblock!
Ronde 3 was een beetje chaotisch. Minecraft dacht dat het leuk zou zijn om spelers random uit de game te kicken. Echt heel grappig Minecraft... Dus we hebben besloten om de ronde opnieuw te starten. Maar het leek wel alsof de zoekers hun drive een beetje kwijt waren, want deze ronde duurde bijna een uur! Pff, dat was lang. Maar MerijnZqnderPijn bleef als laatste over en pakte de winst! Gefeliciteerd, MerijnZqnderPijn! Jij hebt ook een Rhodos key gewonnen voor op Skyblock!

Bijna aan het einde van het event hadden we nog ronde 4 en 5 en WOW, die gingen als een speer! De zoekers hadden eindelijk de perfecte tactiek en vonden de verstoppers super snel. De winnaars van deze rondes waren JarnogamerYT en Divehigh. Gefeliciteerd, JarnogamerYT en Divehigh! Jullie hebben geweldige prijzen gewonnen: een Rhodos key voor op Skyblock!

Het was echt een topdag vol spanning, plezier en verrassingen. Ik kan niet wachten op het volgende event! Tot dan, blijf avonturieren! 🎉🚀

De prophunt map


2024-04-12_17.01.36.pngHarmula 3.0 voor aankondiging.png

Thomas hier, de event avonturier van de HarmServer, en ik ben zo EXCITED! Oh man, er is ZOVEEL te vertellen over het aankomende Harmula 3.0 event! In de vorige nieuwsbrief hebben we al een beetje gespoiled dat er weer een Harmula event aan komt, en jullie waren net zo enthousiast als ik! YES!

Dus, waar gaan we het over hebben? HARMULA 3.0 natuurlijk! Dit keer geven we jullie een kleine sneakpeak van de baan die we gaan gebruiken. Denk aan snelheid, adrenaline en... wat was het ook alweer? Oh ja, EPIC avonturen! Hebben jullie al een idee welke baan het wordt? Ik kan bijna niet stilzitten, zo benieuwd ben ik naar jullie reacties!

Maar... de datum blijft nog even een verrassing! Spannend hè? Zorg ervoor dat je de updates in de gaten houdt, want dit wil je NIET missen. Tot die tijd, blijf oefenen, blijf dromen en... nou ja, blijf gewoon geweldig!

Sneakpeak Harmula 3.0 map


2024-05-31_15.23.26_5.png

Interview

Voor de maand mei hebben we een interview gehouden met MerijnZqnderPijn die al enige tijd binnen de Harmserver actief is, laten we hem beter leren kennen!

Mijn Minecraft naam is MerijnZqnderPijn en mijn echte naam Merijn, ik speel al minimaal 3 jaar allen niet altijd even actief. Aan het begin speelde ik erg veel en dan voornamelijk skyblock tot ik mijn eerste rank kocht en hiermee een whitelist had. Vanaf dan ging mijn speeltijd ook meer naar survival. Ik ken veel spelers die vroeger de skyblock speelde en heb ook met veel van deze spelers een eiland gehad. Vanaf hier ging het op en af, de ene keer was er een update in skyblock en dan weer een nieuwe survival die ik weer even speelde. De meeste speeltijd heb ik doorgebracht met Stije | honkbalwedstrijd, hem heb ik de eerste paar dagen van mijn avontuur op de Harmserver leren kennen en tot nu toe nog nooit het contact verbroken.

1715093018798.jpeg
MerijnZqnderPijn samen met ItsJeBoyRafi

Op dit moment heb ik het het meeste naar mijn zin op de skyblock server. Hier startte ik eerst een eiland met Dennisdenhartog en honkbalwedstrijd maar ben ik later overgegaan naar Jarne (TheAquaJason) hiermee heb ik ook samen in het Beta-team gezeten om de skyblock te testen. Hier is het doel om vooral met het eiland zo hoog mogelijk te komen. Helaas ben ik nu niet meer heel erg actief. Dit komt denk ik omdat ik ongeacht het vele werk aan deze skyblock toch de oude leuker vind, dit heeft dan denk ik ook meer met de sfeer van vroeger te maken dan dat het gaat om hoe goed alles in elkaar steekt.

In de HarmServer mis ik voornamelijk mezelf in het staffteam… nee nee joke haha. Wat ik voornamelijk mis is dat je niet kan zien wie er online is. Dit zorgt er in mijn ogen voor dat je minder contact hebt met de andere. Vroeger kon je doormiddel van tab zien of de speler die jij zoekt online was of je keek via /is online, naar mijn mening veel gemakkelijker. Wat ik ook miste waren leaderboards en dus de onderlinge strijd tegen elkaar. Dit is naar mijn mening erg goed opgelost!

De discord van HarmServer is goed afgewerkt en clean, hierover valt niks op aan te merken. Wel mis ik vaak net even die events op de discord server, zo heb je bijvoorbeeld af en toe The voice of HarmServer en soms een Kahoot quiz maar mij lijkt het leuk als hier meer uitbreiding in komt.

Ik vind de events die georganiseerd worden erg leuk, hier probeer ik dan ook altijd bij te zijn. Wat wel jammer is dat deze tijd vrijwel altijd uitloopt. Het zou mij beter lijken (indien er tijd is) om het event dan iets eerder te starten en zo misschien ook nog een ronde extra te kunnen spelen. Qua events op de minecraft server is er erg veel variatie. Maar misschien de leukere events zoals verstoppertje iets vaker terug brengen?
Updates & Suggesties

Er zijn weer nieuwe updates bijgekomen en leuke suggesties voor de Harmserver!

Updates

We hebben recent geen duidelijke updates meer ontvangen, maar maak je geen zorgen! Onze developers zijn elke dag hard aan het werk om de ultieme speelervaring voor jou te creëren. Heb je de laatste updates gemist? Geen probleem! Bekijk ze gerust terug op de forum post via onderstaande link.

Link naar de laatste skyblock update post.

Suggesties

Elke twee weken nemen we de tijd om alle suggesties te bekijken en te beoordelen. We letten daarbij op een paar zaken:
 • We moeten zeker weten dat de voorgestelde veranderingen voldoen aan de regels van de EULA.
 • We kijken of de suggestie past bij de huidige staat van de game.
 • Soms kunnen we suggesties combineren met andere updates, maar dat kan de implementatietijd verlengen.
 • We moeten ook rekening houden met het hoeveelheid werk dat nodig is om de suggestie uit te voeren. Als het te veel werk is, kan dat ten koste gaan van andere belangrijke taken op onze servers.
We willen benadrukken dat het niet mogelijk is om meer informatie te vragen over de ingediende suggesties, bijvoorbeeld via tickets. We kunnen namelijk niet altijd antwoorden op de vraag of en wanneer een suggestie wordt geïmplementeerd in de game. Dit hangt af van het idee dat in de suggestie wordt voorgesteld en of het mogelijk wordt samengevoegd met andere updates, waardoor het soms wat langer kan duren.

Nogmaals, bedankt voor al jullie inbreng. Jullie helpen ons echt om de game te verbeteren voor iedereen!

Ingestuurde suggesties.png

Hieronder staan de suggesties die we afgelopen tijd hebben bekeken. Staat jouw suggestie hier nu niet bij dan kan het zijn dat deze nog komt of dat deze al een keer voorbij gekomen is of door de community zelf is afgewezen.

Tekst uit de suggestie:
Heyyy grindertjess van de HarmServer,

Ik heb een voorstel...
Ik ben denk ik en hoop ik niet de enige die hier last van heeft...

Ik heb mijn 3 profielen al gebruikt maar zoals ik nu ga zeggen is het best irritant dat je er maar 3 kan want...
Bv ik ben nu op 3 perfecte eiland maar mensen vragen steeds mag ik op je eiland maar ik wil gwn op 2 eiland eigenlijk met 2 zijn zoals nu 1 met Helper ItsMeTom073 en op de andere Hiddeeeq
Dus als ik met iemand op het eiland wil moet ik 1 van die eiland verwijderen en dat is niet zo fijn...


Ik zit dus op 1 eiland met Helper ItsMeTom073 op andere eiland met Helper Hiddeeeq en op andere eiland met LijpeDonny AbasRuben en ItsMeRobbiey en dat zijn beste eiland ooit maar wil ook met andere zonder 1 van die eiland weg te doen...
Ik stel dus voor om mensen meer eilanden te kunnen hebben?

Zeker en vast alle meningen zijn welkom... Maakt nie uit als je nie vindt😊 Ik wil gewoon weten wat jullie er van vinden. Dankjewel voor het lezen grindertjess

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Meer dan 3 profielen is niet praktisch en ook niet nodig. Er wordt echt wel begrepen dat er mensen zijn die dan dingen willen bewaren echter kan je dan wel door blijven gaan tot je straks 20 profielen hebt per speler.
Tekst uit de suggestie:
Hallo leden van de Harm server,

Op het prachtige forum staan bij het tabje staff alle staffleden die momenteel een functie hebben op de server. Maar sommige van de stafleden(neem als voorbeeld Branco) is Event creator en Senior mod.

Dus misschien kan het een beetje aangepast worden zodat de staffleden die 2 functies hebben ook te zien zijn op het forum.
Nu bedoel ik met de functies alleen de developers, mods, helper, event creator, builder, management en editor. En dus geen Support Manager, helper manager etcetera.

Als je hier al langer actief bent dan zou dit niet veel invloed hebben. Maar het is denk ik toch handig dat je ergens kan zien wie 2 of misschien 3 functies hebben.

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Dit is niet haalbaar aangezien er dan ook bij persoonlijke profielen weet ik hoeveel ranks vermeld staan en dit is ook niet echt het doel van deze pagina.
Tekst uit de suggestie:
Tree assistent

dat is als je een boom omhakt dan valt heel de boom om.
Heel handig voor mensen die grote en mooie gebouwen willen maken van hout.
En je heb dan geen half zwevende bomen.
En als je de seed niet weg haalt spawn er van zelf weer een nieuwe boom.
Hierdoor houdt je altijd hout.

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Afgewezen door de community.
Tekst uit de suggestie:
Ik denk dat het sell limiet in de shop weg moet want waarom zouden we niet veel mogen verkopen en eilanden met veel 6 mensen heeft dan meer voordeel dan een eiland met maar 2 mensen Ik denk gewoon dat het überhaupt niet nodig.

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Deze zijn nog niet heel lang geleden aangepast.
Tekst uit de suggestie:
Mijn suggestie is dat er in deze discord server een kanaal komt waar brawl stars spelers kunnen praten en als het kan ook een paar voice calls die mensen kunnen joinen als ze zin hebben om te spelen met iemand (het is beter dan met slechte rondoms).

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
De community wijst deze suggestie af.
Tekst uit de suggestie:
dat we gwn /warp shop kunnen doen enzo en dat we ook kunnen enchanten en dat die puten weg gaat dat we normaal kunnen enchanten als er ooit pvp komt ben je snel door en dat je ook mending kan krijgen als je gwn noormaalen boeken enchanten

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
De community wijst deze suggestie af.
Tekst uit de suggestie:
(Oy) Beste Harmserver team en community,

Zoals de meesten van jullie weten is de survival heel inactief afgelopen maanden, dus heb ik deze suggestie uitgewerkt om hopelijk een 'nieuwe' survival te creëren waar iedereen leuk kan mee grinden. Afgelopen jaren zijn er natuurlijk veel dingen veranderd, de server is 4 jaar oud geworden en ook werd de server PE-competatible. Ik heb vooral met dat laatste extra rekening gehouden aangezien het best lastig kan zijn om iets te maken wat leuk kan zijn voor Java en PE. Verder in deze suggestie zullen jullie zien dat ik van elke survival een paar gimmicks heb gepakt en die ik en waarschijnlijk de community graag terug zouden willen zien.

Survival 1.0
Map/Teams

Ik zou hierbij graag de 2 teams indeling met een muur in het midden terug willen zien, want zoals je al kon zien waren de muur-pvp events heel populair en ik verwacht dat het ook nu nog steeds heel leuk gaat kunnen zijn. Ook hoef je nu er niet eens een grief event ervan te maken maar gewoon een pvp event, zo kunnen mensen gerust mooie bases maken zonder bang te worden dat het gesloopt gaat worden.

Rivaal
Ik zou het ook leuk vinden als dat rivaal gebeuren weer terugkomt waarbij je dan team Harm hebt tegen team (creator) waarbij de 2 teams elkaar strijden voor de winst.

Events
Zoals ik al eerder heb genoemd, pvp events, het lijkt me geweldig om weer zoals vroeger eens in de 2 weken of misschien nu dan 1x per maand een pvp event te doen bij de muur

Ook is het tof om events te doen op de survivalmap zelf (zoals toen met lootcrates die overal spawnden)

Survival 2.0
Tier-systeem

Van de survival 2.0 zou ik graag het Tier-systeem terug willen zien, niet alleen kan je hiermee extra grindmogelijkheden toevoegen, maar je kan er ook voor zorgen dat mensen moeten grinden om dingen zoals nether, pvp arena en survival-only-events te unlocken. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat mensen minder snel oneerlijk gaan spelen omdat het ook tijd kost om ervoor te grinden

Als verbetering hiervan stel ik voor dat als je prestiged je ook betere rewards kan krijgen zodat het het alsnog waard voelt om door te grinden.

Nether
Ik zou graag ook de Nether op dezelfde manier terug willen zien als in de 2.0, 4x damage + lagere droprates. Ook is het misschien het beste als de nether afwisselt met pvp aan en uit en dat de nether op een random tijdstip opengaat (oude netherchannels terug??) graag zou ik wel weer willen dat je de wither kan spawnen en je dus beacons kan verkrijgen (ook met die oude star droprates, zodat beacons hun waarde behouden)

Locksysteem
Ik zou ook graag het oude locksysteem terug willen zien ipv de claimblocks, want claimblocks zitten vooral met minen heel erg in de weg en dat is gewoon niet chill. (Je gaat dan problemen krijgen met grieven, maar daar heb ik wat voor bedacht en zie je later terug)

Clans
Ik zou het erg tof vinden om het clansysteem terug te zien waarbij je items kan inleveren voor punten. Ook kan je hierdoor automatisch in elkaars chestlocks komen (mits die instelling aanstaat ofc)

Survival 3.0
Quests

Quests zijn een leuke toevoeging als extra bezigheid met het grinden, wel zie ik een paar dingen anders, geld economie systeem er helemaal uit. Gewoon het economisch systeem weer laten draaien op diamonds enzo. Uit deze quests kan je xp voor je Tier-systeem verkrijgen om zo een kleine boost te krijgen met het grinden.

Survival 4.0
Spawn/Lobby

Het lijkt me leuk eenzelfde soort spawn of misschien de spawn als lobby te gebruiken van deze survival, want het ziet er clean uit en je kan natuurlijk meerdere gebouwen gebruiken voor de npc's voor bijvoorbeeld de pvp arena, event server en clans.

Algemene Dingen
Villager trading uit,
breeding ook (iron farms weer aan, zo moet je naar de nether voor potions om zombie villagers te curen).
Cactus-Bamboe farm ff kijken, is leuk om het weer toe te staan tot een bepaald maximum en zolang het redstone efficient is en niet teveel lag gaat geven (minimum aantal observers bij bamboe, etc) en zoals de 2.0 weer alleen redstone contrapties toestaan zolang je hem uit kan zetten.
Fortune en Looting weer uitzetten, hierdoor wordt het grinden voor bepaalde items weer moeilijker waardoor het progressen langzamer gaat en mensen harder/langer gaan moeten grinden

Enchanten weer zoals de 2.0, je kan niet zien welke enchants je krijgt, maar geen cooldown meer/geminimaliseerde enchants
Bottle command, bottle command hoeft niet, maar het geeft weer extra mogelijkheden bij trading en als je je stuff kwijtraakt bij een pvp event je iets makkelijker weer opnieuw gear kan fixen voor het volgende event. Hoeft niet, kan ook leuk zijn zonder.

End items, etc weggeven als prijzen bij survival-only events. Hierdoor heb je exclusieve items als elytras, shulkers, end stone, chorus flowers, dragon heads, etc. die in de regeling komen en dus extra zeldzaam zijn en als collectors items beschouwd kunnen worden.

Tridents met channeling disabelen, maar creeper damage toelaten (niet op blokken)

Home command (max 1, met een cooldown die je kan verminderen door te levelen in het tier-systeem)

Oplossing Tegen Grieven
Als oplossing tegen het grieven heb ik het volgende bedacht. Zoals de meesten al weten waren er de eerste 2 survivals en het begin van de 3e survival een whitelist, dit wil ik terugbrengen, maar op een manier dat je ze ook gratis kan verkrijgen. Ten eerste kan je je eerste whitelist verdienen door middel van playtime rewards op de survival, zo kan je door hard te grinden en dus veel te spelen gratis whitelists verdienen en zo niet te hoeven betalen voor de survival. Wat je dan wel kan doen is iedereen die voor het eerst deze survival joinen 1 maand proeftijd krijgen om je eerste playtime te grinden en zo gratis whitelist te verdienen, ook als je een rank hebt perm/maandelijks, je een gratis whitelist krijgt. Als je een ban krijgt voor wat dan ook kan staff ervoor kiezen je proeftijd af te nemen waardoor je 3 euro (is de prijs voor de whitelist, die 4 maand is) moet neerleggen om na je ban weer op de survival te mogen. Hierdoor kan de survival weer wat exclusiever voelen, wat naar mijn gevoel de meeste mensen trekten naar de survival, zeker naast al die exclusieve events en natuurlijk Harm die onregelmatig uploadde en de survival joinde waardoor er altijd koters online waren.

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Dit soort suggesties over Survival zijn al meermaals voorbijgekomen waardoor het lastig is om er meteen van te zeggen dat het goede ideeën zijn of niet. We nemen deze ideeën zeker mee. Mocht er in de toekomst gekeken worden naar een nieuwe/andere survival dan komen deze ideeën ook uit de kast en dan gaan we allemaal vanzelf zien wat en of er wat mee gedaan wordt.

In ieder geval heel erg bedankt voor het insturen van de ideeën en wie weet wat we er van gaan zien.
Tekst uit de suggestie:
Er zijn nu veel vaardigheden die je kan kopen in de enchantment table die te maken hebben met pvp, maar je kan in de skyblock helemaal niet pvpen? Dus waarom zitten deze vaardigheden erin? Mijn idee was om nieuwe vaardigheden toe te voegen, zoals bijvoorbeeld dat je tools minder snel kapot gaan, want dit zijn vaardigheden waar je nog wat aan hebt

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Helaas is het niet mogelijk om inhoudelijk heel erg veel met deze suggestie te kunnen doen. Dit komt omdat er verder geen uitwerkingen of ideeën in staan. Mocht iemand een goed idee hebben voor nieuwe waardigheden, maak dan een lijstje met wat uitleg en stuur deze in een nieuwe suggestie op.
Tekst uit de suggestie:
Ik zou willen dat er in de skyblock minions komen zoals die er in andere servers. Het zou echt chill zijn makkelijker om geld te verdienen en bv visser kost 10k houthakker kost 15k zoals de ore en wood gen maar dan dat je geen werk hebt alleen upgraden en aan een chest koppelen of een opslag in de minion. Minions bv visser houthakker jager miner verkoper ( zet deze bij een farm en die verkoopt automatisch items uit een kist) enzo.

Wat kunnen/gaan we met deze suggestie doen:
Deze suggestie is al vaker in behandeling genomen. Daardoor doen we nu niks met deze specifieke suggestie.
Eiland in de spotlight

Iedere maand kijken we naar een random eiland van een/meerdere speler(s) die hard hun best aan het doen zijn op de Skyblock server! Voor deze maand is er gekozen voor het eiland van: AbasRuben, Lijpedonny en ItsRobbiey.

Eiland Abasruben.png


Op dit eiland kan je veel verschillende games spelen. Denk daarbij aan de volgende games:
- Casino.
- Hide and seak op 2 verschillende mappen.
- Skin battle.
- Shop.
- Bannershop.
- Parkour.
- Doolhof.


Kortom Hier kan je heel veel speel plezier maken alleen of samen met je vrienden!

* Let Op! Het eiland is nog in aanbouw. Dit houdt in dat je niet meteen alles al kan spelen. *

Mocht jij nou een eiland mooi vinden of vind je jouw eigen eiland leuk/mooi? Laat een reactie achter onder deze post en wie weet kiezen we jou/jullie uit…
Maandelijkse Statistieken

Het is tijd voor de maandelijkse statistieken van mei! Zijn de uitdagingen voor mei behaald? Laten we ernaar kijken en een nieuwe uitdaging vaststellen.

 • De totale waarde van alle eilanden bij elkaar is nu 1.12 miljoen . !!! Vorige maand was dit 965.000 en was het doel de 1 miljoen en dit is gelukt. Wat een geweldig doel om te behalen. Gaan we deze volgende maand opnieuw breken? Of komen we met een compleet nieuwe statistiek.

 • Het aantal gemaakt eilanden is 10.7K . ! Vorige maand was dit 9.480 en zijn er 1220 eilanden bijgekomen. Blijf je vrienden, vriendinnen, neefjes en nichtjes informeren om nog groter te worden!

 • Het geldbedrag op alle teambanken bij elkaar is 94 miljoen!!! Wat een bizarre mijlpaal!
Volgende maand gaan we opnieuw kijken of de statistieken gestegen zijn of nu gedaald? Laten we hopen op alleen stijgen! We zien het weer in de maand Juli.
Sollicitatie bij Harmserver

Heb jij altijd al willen bijdragen aan jouw favoriete server en deel willen uitmaken van een enthousiast en hecht team? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden die ons team willen versterken. Zonder de inzet en samenwerking van ons geweldige team kunnen we de server niet draaiende houden, en daarom hebben we jou nodig!

Wie zoeken we?​

Op dit moment hebben we vooral behoefte aan versterking in de volgende functies:

Editors:Event.png

Ben jij creatief en heb je oog voor detail? Als editor ben je verantwoordelijk voor het schrijven en bijwerken van teksten, het creëren van content en het onderhouden van de communicatie binnen onze community.


Bouwer.pngBouwers:​

Heb jij een talent voor het ontwerpen en bouwen van indrukwekkende structuren? Als bouwer draag je bij aan het ontwikkelen en onderhouden van de visuele aspecten van onze server.


Developer.png(Junior) Developers:​

Heb je kennis van programmeren en wil je bijdragen aan de technische kant van onze server? Als Developer help je met het ontwikkelen van nieuwe functies en het verbeteren van de bestaande infrastructuur.


Voor alle informatie over Developer sollicitaties klik je op de gele knop met de D hieronder, voor alle overige functies klik je op de knop met het Harmserver logo hieronder.


Informatie voor functie developer.pngInformatie voor overige functies.png


Waarom deel worden van ons team?​

Bij Harmserver staat gezelligheid en samenwerking centraal. We werken nauw met elkaar samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Daarnaast bieden we een leuke en leerzame omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt opdoen.

Hoe kun je solliciteren?​

Voor alle functies hebben we een speciale pagina op ons forum waar je meer informatie kunt vinden over de taken en vereisten van elke rol. Hier vind je ook hoe je kunt solliciteren en wat we van jou verwachten. Neem een kijkje op het forum en ontdek hoe jij een waardevolle aanvulling kunt zijn voor ons team.
Heb jij na het lezen super veel motivatie en enthousiasme om ons team te komen versterken, laat dan zeker jouw sollicitatie achter op het forum. Houdt deze wel regelmatig in de gaten want wij reageren via het forum op jouw sollicitatie. Om te kunnen solliciteren druk je op de knop hieronder.

We hopen snel van je te horen en kijken uit naar jouw aanmelding!

button-solliciteren.png

Wie beantwoord jouw sollicitatie​

We krijgen vaak de vraag Wie kijkt er naar de sollicitaties? Om deze vraag voor jullie een keer te beantwoorden hebben we hieronder een overzicht gemaakt met wie er naar welke sollicitaties kijkt.

Helper.png Helper sollicitaties​

Alle sollicitaties voor Helpers worden beantwoord door een van onderstaande personen:
 • Sr. mod Dwayne | oDwayntjee
 • Sr. mod kristof | KleeNy
 • Sr. mod Branco | Hellcutter

Bouwer.pngBouwer sollicitaties​

Alle sollicitaties voor bouwers worden beantwoord door een van onderstaande personen:
 • Bouwer Robbert | TheFlie01
 • Sr. mod Branco | Hellcutter


Developer.pngDeveloper sollicitaties​

Alle sollicitaties voor Developer worden beantwoord door een van onderstaande personen:
 • Management Teun | Teun157
 • Developer Tom | ItzCodex


Event.pngEvent & Editor sollicitaties​

Alle sollicitaties voor Event & Editor worden beantwoord door een van onderstaande personen:
 • Sr. Mod Branco | Hellcutter
 • Management Teun | Teun157

Nieuwsbrief beneden.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan