Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Murder mystery

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
Aankondiging murder mistery boven.png

Beste spelers van de Harmserver,

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Aanstaande zondag organiseren we weer een spannend en intrigerend evenement: een murder mystery!

Heb je altijd al willen bewijzen dat je een meesterdetective bent? Grijp dan nu je kans en sluit je aan bij het moordmystery-event op de event server. Het belooft een avontuur vol mystery, spanning en onverwachte wendingen te worden.

Het evenement start exact om 14:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent en je detectivevaardigheden klaar hebt staan. Alle spelers die toegang hebben tot de event server zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze uitdagende ervaring.

Bereid je voor op een spel vol intriges, waarin je jouw analytische vermogen en speurvaardigheden moet gebruiken om de dader te ontmaskeren. Ontdek aanwijzingen, ondervraag verdachten en werk samen met andere spelers om het mystery op te lossen. Wie weet word jij wel de held van dit moordmystery!

We raden je aan om op tijd in te loggen, zodat je geen moment van het evenement mist. Vergeet niet je vrienden uit te nodigen om ook deel te nemen aan deze unieke ervaring. Samen kunnen jullie de puzzel oplossen en de waarheid achterhalen.

Zorg ervoor dat je je detectivehoed en -vergrootglas bij de hand hebt, want dit evenement belooft een ware uitdaging te worden. Vertrouw niemand, observeer alles en wees voorbereid op onverwachte plotwendingen.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal aanstaande zondag om 14:00 uur te verwelkomen op de event server voor dit meeslepende murder mystery-evenement. Laten we samen de dader vinden en de mysterys onthullen!

Details event:
Zowel java als PE kan deelnemen aan dit event. Join optijd de event server en volg de instructies op die in het podcast kanaal gegeven worden.
  • Zondag 04-06-2023
  • 14:00 uur

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Het event-team van de Harmserver

Aankondiging murder mistery beneden.png
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan