Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event King of the hill

HarmServer

Eigenaar
Aankondiging king of the hill boven.png

Hé avontuurlijke zielen van HarmServer!

Het is weer zover! Thomas, jullie favoriete event avonturier, kondigt met trots het langverwachte King of the Hill Event aan op donderdag 07-12-2023 om 20:00 uur! Bereid je voor op een epische strijd die de geschiedenis van HarmServer zal schrijven.

🏰 Wat staat je te wachten? Verover de top, verdedig je positie en laat zien dat jij de ware koning van de heuvel bent! De uitdagingen zijn talrijk, de tegenstanders meedogenloos en de beloningen onweerstaanbaar. Durf jij het gevecht aan?

🎥 Bekijk de fantastische trailer!Thomas heeft niet stilgezeten! De spannende trailer voor het evenement is nu te bewonderen op zowel YouTube als TikTok. Krijg een voorproefje van de actie, de strategie en de adrenaline die dit event met zich meebrengt. Mis het niet!

🕗 Datum en Tijd:Noteer het in je agenda! Donderdag 07-12-2023 om 20:00 uur is het moment waarop helden opstaan, vijanden worden verslagen en de king of the hill wordt gekroond.

Zorg dat je erbij bent en deel dit groots met je mede-avonturiers. Het belooft een avond vol spanning, sensatie en onvergetelijke momenten te worden. Thomas wacht op jou aan de top van de heuvel. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Tot dan, op het slagveld van de Hill!

Met avontuurlijke groeten,
Thomas de Event Avonturier 🌟
HarmServer event team

Aankondiging king of the hill beneden.png
 
Bovenaan