Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Harmula 2.0

HarmServer

Eigenaar
Banner forum.png

🎉 Maak je klaar voor de Sensationele 2e Editie van het Harmula Event! 🎉

Ben je klaar om je avontuurlijke kant te tonen en de spanning te voelen? We hebben goed nieuws voor jou! Na het overweldigende succes van de eerste editie, zijn we verheugd om de langverwachte 2e Editie van het Harmula Event aan te kondigen! En deze keer hebben we een ongelooflijke verrassing voor jullie in petto.

🏁 Een Eigen Race Baan! 🏁Dit jaar hebben onze toegewijde bouwers dag en nacht gewerkt om een meesterwerk van snelheid en opwinding te creëren: een gloednieuwe, op maat gemaakte racebaan! Scheur door scherpe bochten, neem waanzinnige sprongen en race tegen je vrienden om de ultieme kampioen te worden. Dit wordt een adrenalinepompende ervaring die je niet wilt missen!

🌟 Wat je kunt verwachten: 🌟
  • Een epische race-ervaring op onze splinternieuwe racebaan.
  • Spannende uitdagingen en beloningen voor de beste racers.
  • Ontmoet nieuwe vrienden en feest samen in onze levendige event server.
  • Een sfeer vol energie, verrassingen en geweldige herinneringen.
📅 Datum en Tijd: 20 augustus 2023 om 13:00 uur
📍 Locatie: Event Server (Klik op de NPC rechts in de lobby om toegang te krijgen) Iedereen kan deelnemen.

Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en opwinding, het Harmula Event heeft voor ieder wat wils. Breng je vrienden mee, laat je innerlijke coureur los en geniet van een onvergetelijke dag!

Wacht niet te lang, want de plekken zijn beperkt en de racebaan wacht op zijn nieuwe kampioen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het meest opwindende evenement van het jaar. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op het Harmula Event!

Tot op 20 augustus om 13:00 uur op de event server. Het wordt LEGENDARISCH! 🚀🏎️🏆

Banner onder.png
 
Bovenaan