Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Free For All KitPvP

HarmServer

Eigenaar
Kiti pvp aankondiging nieuw nieuw.png

Verheug u, Edele strijders van HarmServer, voor de lancering van een betoverende ontmoetingsplek in onze digitale sfeer! Hier spreekt jullie nimmer-vermoeide avonturier, Thomas, met grootse nieuwtjes die jullie harten sneller zullen laten kloppen en jullie fantasieën zullen doen ontvlammen.

🎆 Datum: 7 januari 2024
🕒 Tijd: 14:00 uur

Op deze dag, wanneer de zon haar stralen werpt op de zevende dag van januari, zal de klok de magische uren van de 14e slaan. Bereid je voor, want op dat moment zal de nieuwe KitPvP Arena, smeedstuk van de getalenteerde Niels, haar poorten openen op de betoverende ontmoetingsplek van de event server van HarmServer. Het is geen gewoon duel; het is een reis door tijd en ruimte, doordrenkt met de essentie van epische strijd!

Betreed de Betoverende Ontmoetingsplek op deze aangewezen plaats en tijd. Laat je harnas glinsteren en je zwaard zingen, want de arena wacht op de helden die het durven betreden.

Dus, markeer deze betoverende datum in jullie agenda's en bereid je voor op een episch avontuur. Op naar de glorie, op naar de overwinning!

Met fonkelende groeten,
Thomas, de Event Avonturier 🌟🏰🗡️

Kit pvp nieuw beneden.png
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan