Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Capture the Flag Event

HarmServer

Eigenaar
Ctf aankondiging boven.png

Beste Gamers en Avonturiers,

Pak je vlaggen en bereid je voor op een episch avontuur, want ons aankomende evenement belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen! Thomas heeft ons het grote nieuws onthuld: we gaan Capture the Flag spelen!

📅 Datum: Zondag 29 oktober
🕒 Tijd: 14:00 uur

Dit wordt niet zomaar een spelletje Capture the Flag; dit wordt een onvergetelijk avontuur vol strategie, teamwork en adrenaline! Of je nu een doorgewinterde pro bent of een beginnende speler, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit waanzinnige evenement.

Wat kun je verwachten?
🏁 Een uitdagend Capture the Flag-toernooi.
🤝 Teambuilding en teamwork zoals nooit tevoren.
🎉 Een kans om nieuwe vrienden te maken en je gaming-vaardigheden te laten zien.

Dus trommel je vrienden op, stel je ultieme team samen en bereid je voor op een dag vol actie en avontuur. We garanderen dat dit evenement je hart sneller zal laten kloppen en je lachend naar huis zal laten gaan.

Zorg ervoor dat je erbij bent op zondag 29 oktober om 14:00 uur op onze event server. alle instructies voor deelname en toegang tot het evenement zullen worden gegeven in ons podcast channel op onze Discord server. Zorg ervoor dat je lid bent van onze server en dat je het podcast channel in de gaten houdt voor alle details!

Aarzel niet om deze geweldige gelegenheid met je vrienden te delen en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol spanning en sensatie. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Tot snel!

Ctf aankondiging beneden.png
 
Bovenaan