Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Blockparty

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
blockparty aankondiging boven.png

Beste Minecraft-fans,

Het is bijna zover, het aankomende evenement op de Harmserver staat voor de deur! We kunnen nauwelijks wachten om jullie te verwelkomen op onze spectaculaire blockparty. Dit wordt een evenement om nooit te vergeten, vol met avontuur en plezier voor alle deelnemers.

Deze keer hebben we gekozen voor een thema dat alle Minecraft-fans zal aanspreken: de blockparty. We zullen samen dansen, bouwen en genieten van de muziek en de gezellige sfeer. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en samen te spelen.

Wil je graag deelnemen aan dit fantastische evenement? Dat kan! Zorg ervoor dat je aanstaande zondag om 13:00 uur de event server betreedt en jezelf klaar maakt voor een onvergetelijke blockparty. Schud je blokken los en maak je klaar om te dansen en te genieten van de muziek. Vergeet niet om je vrienden uit te nodigen en deel te nemen aan de gezelligheid.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest spannende evenementen op de Harmserver. We hopen jullie allemaal te zien op de blockparty! Tot dan!

  • Event is toegankelijk voor zowel Java als PE.
  • Datum en tijd:
    • 07-05-2023
    • 13:00 uur

blockparty aankondiging onder.png
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan