Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl

Event Blockparty deluxe

HarmServer

Eigenaar
Blockparty deluxe aankondiging boven.png

Hé avonturiers van de geweldige Harmserver-community!

Hier is jullie favoriete event-ontdekkingsreiziger, Thomas, met opwindend nieuws! Hou je vast, want we gaan iets spectaculairs beleven: een Blockparty Deluxe! Ja, je hebt het goed gehoord - het lijkt op de bekende blockparty, maar met een vleugje avontuurlijke magie!

Op zondag 12 november om 14:00 uur laten we de blokken trillen en de feeststemming stijgen. Maar wat maakt dit event zo deluxe, hoor ik je vragen? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen, maar het wordt een ervaring die je niet wilt missen.

Het beste van alles? Iedereen op de server is uitgenodigd! Pak je feesthoed, trek je dansschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol plezier en verrassingen. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of net begint op de server, dit wordt een feest voor iedereen!

Maar dat is nog niet alles. Wil je het live verslag van dit epische gebeuren volgen? Wil je alle ins en outs ontdekken en de sfeer proeven alsof je er zelf bij bent? Dat kan! Sluit je aan bij het podcast channel in de Harmserver Discord op zondag voor een exclusief live verslag en alle uitleg die je nodig hebt.

Dus, markeer zondag 12 november in je agenda, maak je klaar voor de Blockparty Deluxe, en laten we samen een feest vieren dat de geschiedenis van de Harmserver zal ingaan!

  • zondag 12 november om 14:00 uur.
  • Zowel Java als PE/bedrock kan deelnemen.
  • Live verslag en uitleg in het podcast channel in de HarmServer discord. (zie foto van het channel).
1699638646386.png

Tot dan, avonturiers!

Met feestelijke groeten,
Thomas, jullie event avonturier.

Blockparty deluxe aankondiging beneden.png
 
Bovenaan